Søkemotor-optimalisering

Over 80 % av alle kjøp starter med at kjøperen innhenter informasjon på en nettside. Da er det viktig at nettopp din bedrift kommer frem når noen søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om at din nettside skal rangeres så høyt som mulig i det organiske søket på Google eller andre søkemotorer. SEO er en samlebetegnelse på en rekke faktorer som sammen bidrar til at nettstedet ditt oppnår bedre synlighet og høyere rangering i søkemotorene. Det er en kompleks prosess som krever målrettet arbeid, definerte mål og gode rutiner som kan deles inn i tre kategorier. Teknisk-, On Page- og Off Page SEO.

Pc og mobil med søkemotoren til Google på

Hvorfor søkemotoroptimalisering?

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google – det er derfor helt avgjørende om du er høyt oppe eller ikke. SEO er i dag en av de aller viktigste markedsføringskanalene og stadig flere bedrifter styrker sin satsing innenfor dette området. Konkurransen om å være synlig har aldri vært større. Det er derfor viktig å utarbeide en strategisk SEO-strategi for å holde følge og få en konkurransefordel til dine konkurrenter.

Google utvikler stadig algoritmene sine med oppdateringer og endringer, som gjør at det er viktig å holde seg oppdatert. Noen grunnleggende faktorer vil alltid være viktig, som god teknisk struktur på nettsiden og riktig innhold. Både søkemotorer og besøkende trenger godt innhold for å bli overbevist om at nettopp denne siden er relevant for dem.

Vi hjelper deg og din bedrift høyere opp i søkeresultatene på Google.

SEO er et tidkrevende arbeid som krever jevn innsats over lengre perioder for å oppnå gode resultater. Ofte oppstår ikke resultater før 3 til 6 måneder etter oppstart, selv med et godt systematisk arbeid. Til tross for en tidkrevende og kompleks prosess, er belønningen høy i form av gratis trafikk til din nettside.

Ønsker du hjelp med SEO (søkemotoroptimalisering)? Ta kontakt i dag!

La oss ordne det digitale du ikke har tid til.

Book et gratis møte

Bedriftspakken

Bedriftspakken ikon av eske

Hjelper små og mellomstore bedrifter å bli synlige på nett.
Abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste og skaffer kunder til din bedrift.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Google Ads

Skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Sosiale Medier

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Søkemotoroptimalisering

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotoroptimalisering (SEO).

Ikon til tjenestene til BIGZ

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Digital Rådgivning

Den digitale verden kan virke overveldende. Vi hjelper deg med smarte valg som skaper verdi for din bedrift.

Send gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
BIGZ logopost@bigz.no977 76 369Langarinden 5,
5132 NYBORG
Facebook iconInstagram iconLinkedIn icon
Personvern
926 451 669