Om oss

Bigz er et lokalt, web- og digitalt markedsføringsbyrå i Bergen som hjelper bedrifter i den digitale hverdagen. Teamet vårt besitter tverrfaglig kompetanse for å kunne lykkes med markedsføring av dine produkter og tjenester.
Bilde av Dan Endre Bigset.

Dan Endre Bigset

Dan er gründer og startet Bigz i 2021. Han er utdannet ingeniør med master i innovasjon og entreprenørskap, og har jobbet i ulike web- og apputviklingsbyråer de siste årene. Før den tid har Dan et fagbrev fra byggebransjen og jobbet som ingeniør og prosjektleder i oljeservice-bransjen.

Han har en tverrfaglig bakgrunn, og er en dyktig sparringspartner med god forretningsforståelse. Dan har skrevet masteroppgave om digital markedsføring, og brenner for å gjøre bedrifter konkurransedyktig digitalt.

Linkedin logo.
LinkedIn
post@bigz.no
977 76 369
Bilde av Kristoffer Aalhus.

Kristoffer Aalhus

Kristoffer ble partner tidlig i 2022. Han har tidligere jobbet i Forsvaret og drevet et IT-konsulentselskap. En kreativ og sosial type som har jobbet med flere oppstartsprosjekter innen økonomi, finans og B2B.

Kristoffer er løsningsorientert og er positivt innstilt uansett utfordring. Har sin styrke innen utvikling av digitale tjenester og produkter, og skrev masteroppgave om effektiv teknologiledelse.

Linkedin logo.
LinkedIn
kristoffer@bigz.no
976 28 155

Hvorfor velge oss

Vi jobber tett og langsiktig med alle våre kunder, og fokuserer spesielt på tre områder.
Eksempelgrafikk for om oss - siden.

Erfaring

Vi er strateger, analytikere og fagfolk med erfaring fra flere bransjer. Dette gir oss en robust plattform for å forstå dine mål og utfordringer. Vi er spesialistene du trenger for å lykkes med digital markedsføring.
Illustrasjon av kundecaser.

Samarbeid

Vi er et forretningsorientert byrå som tar utgangspunkt i dine forretningsmål. Du er eksperten på din bransje, mens vi er eksperter på det digitale. Sammen tar vi smarte valg som skaper verdi for deg og din bedrift.
Illustrasjon for resultater-seksjon.

Målbart resultat

Du får en uredd partner som tar initiativ, utfordrer og får ting til å skje. Vi hjelper deg med å sette tydelige mål med markedsføringen, og vi måler effekten og resultatene av alt vi gjør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.