SEO?

Vi hjelper med søkemotoroptimalisering (SEO) av nettsider, slik at du og din bedrift kommer høyere opp i søkeresultatene til Google og Bing. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
Kontakt oss i dag!

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om at din nettside skal rangeres så høyt som mulig i det organiske søket på Google eller andre søkemotorer. SEO er en samlebetegnelse på en rekke faktorer som sammen bidrar til at nettstedet ditt oppnår bedre synlighet og høyere rangering i søkemotorene. Det er en kompleks prosess som krever målrettet arbeid, definerte mål og gode rutiner som kan deles inn i tre kategorier: Teknisk-, On Page- og Off Page SEO.

Illustrasjon av SEO.

Hvorfor SEO?

Over 80 % av alle kjøp starter med at kjøperen innhenter informasjon på en nettside. Da er det viktig at nettopp din bedrift kommer frem når noen søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr.

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google – det er derfor helt avgjørende at du er høyt oppe. SEO er i dag en av de viktigste markedsføringskanalene, og stadig flere bedrifter styrker sin satsing innenfor nettopp dette området. Konkurransen om å være synlig har aldri vært større. Det er derfor viktig å utarbeide en SEO-strategi for å holde følge med og få en konkurransefordel til dine konkurrenter.

"Vi hjelper deg og din bedrift høyere opp i søkeresultatene på Google."

Google utvikler stadig algoritmene sine med oppdateringer og endringer, som gjør at det er viktig å holde seg oppdatert. Noen grunnleggende faktorer vil alltid være viktig, som god teknisk struktur på nettsiden og riktig innhold. Både søkemotorer og besøkende trenger godt innhold for å bli overbevist om at nettopp denne siden er relevant for dem.

SEO er tidkrevende arbeid som krever jevn innsats over lengre perioder for å oppnå gode resultater. Ofte oppstår ikke resultater før 3 til 6 måneder etter oppstart, selv med et godt og systematisk arbeid. Til tross for en tidkrevende og kompleks prosess, er belønningen høy i form av gratis trafikk til din nettside.

Ønsker du hjelp med SEO?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.