E-postmarkedsføring?

Vi hjelper med strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av e-poster. Vi får dine tjenester eller produkter godt synlig og når målgruppen du ønsker. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
Kontakt oss i dag!

Hva er e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er en digital markedsføringsstrategi som involverer bruk av e-post for å kommunisere med potensielle kunder eller eksisterende kunder. Målet med e-postmarkedsføring er vanligvis å fremme produkter eller tjenester, bygge relasjoner, øke merkevarebevisstheten og drive salg.

Hvorfor e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er en svært kostnadseffektiv måte å nå ut til en stor målgruppe. Man kan enkelt segmentere e-postlister og sende målrettede meldinger til spesifikke målgrupper basert på deres kjøpshistorikk, interesser eller demografiske data.

Det finnes mange gode e-postsystemer som automatiserer oppfølgingsmeldinger, velkomstmeldinger, nyhetsbrev, forlatte handelkurver osv. Noe som gjør at man sparer tid og gir mulighet for kontinuerlig engasjement med sine kunder.

Enkelt oppsummert kan e-postmarkedsføring være en kraftig strategi for å engasjere, bygge merkesvarebevisthet og øke salg spesielt dersom den brukes effektivt med relevant og målrettet innhold.

"Det er alltid viktig å respektere personvernet til mottakerne og overholde lover og regler i forhold til GDPR."

Gjennom e-postmarkedsføring hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker. Alt vi gjør måles, og vi bruker dataene til å tilpasse og optimalisere e-poster fortløpende for å oppnå best mulig resultat til enhver tid.

Vi bruker Klaviyo som vårt e-postmarkedsføringssystem. Der betaler man ut i fra hvor mange e-poster som sendes eller antall e-postprofiler man har. Det er gratis å bruke opptil 500 e-poster i måneden, noe som gir et godt utgangspunkt dersom man ønsker å prøve systemet.

Det er alltid viktig å respektere personvernet til mottakerne og overholde lover og regler i forhold til GDPR.

Ønsker du hjelp med e-postmarkedsføring?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.