Sosiale medier?

Vi hjelper med strategi, planlegging og annonsering på sosiale medier plattformer som Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi får din bedrift godt synlig og nå målgruppen du ønsker. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
Kontakt oss i dag!

Hva er sosiale medier?

Sosiale medier er kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn som er utviklet for å kunne dele og skape innhold. Denne type markedsføring oppleves engasjerende, og er svært nyttig for bedrifter når de skal gjøre produkter eller tjenester kjent blant riktig målgruppe.

Hvorfor sosiale medier?

Over 80 % av Norges befolkning har en profil på Facebook. 3,7 millioner av disse er innom hver eneste dag. Dersom du ønsker å skaffe relevant trafikk til din nettside og øke eksponeringen av dine produkter eller tjenester, er sosiale medier en god markedsplass.

Sosiale medier er kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn som er utviklet for å kunne dele og skape innhold. Denne type markedsføring oppleves engasjerende, og er svært nyttig for bedrifter når de skal gjøre produkter eller tjenester kjent blant riktig målgruppe.Med sosiale medier kan du opprette annonser og rette disse mot spesifikke målgrupper, basert på blant annet geografi, kjønn, alder, demografi og interesser. Dermed kan du treffe dine målgrupper med relevant innhold, til ønsket budsjett. Kampanjer kan baseres på om du ønsker trafikk til siden din, likes på innlegg, videovisninger eller konverteringer på din nettside.

Etter hvert som det samles en oversikt over brukere som har vært på nettsiden din kan det settes opp en remarketing-kampanje. Dermed kan du rette egne budskap mot disse personene. Dette er en av de mest effektive markedsføringskampanjene din bedrift kan bruke.

"Å være synlig i sosiale medier har aldri vært viktigere, og innholdet du publiserer må engasjere den valgte målgruppen"

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker. Alt vi gjør måles, og vi bruker dataene til å tilpasse og optimalisere annonser fortløpende for å oppnå best mulig resultat til enhver tid.

Vi utfører A/B-testing, som vil si at vi kjører flere annonser samtidig med ulikt innhold. Etter hvert ser vi hvilke annonser som gir best resultater, og optimaliserer kampanjen deretter. Vi tilpasser oss dine behov, og skreddersyr løsninger som egner seg best for din bedrift.

Vi jobber med annonseverktøy hver dag, og hjelper våre kunder med hele prosessen fra planlegging til oppsett, drift og vedlikehold av kontoer.

Ønsker du hjelp med sosiale medier?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.