Sosiale Medier

Over 80 % av Norges befolkning har profil på Facebook. 3,7 millioner av disse er innom hver eneste dag. Dersom du ønsker å skaffe relevant trafikk til din nettside og øke eksponeringen av dine produkter eller tjenester, er sosiale medier en god markedsplass.

Hva er sosiale medier?

Sosiale medier er kanaler som Facebook, Instagram, SnapChat og LinkedIn som er utviklet for å kunne dele og skape innhold. Denne type markedsføring oppleves engasjerende og inspirerende, og er svært nyttig for bedrifter når de skal gjøre produkter eller tjenester kjent blant riktig målgruppe.

Facebook logoInstagram logoLinkedIn logoSnapChat logo

Hvorfor sosiale medier?

Med annonseverktøy i sosiale medier kan du opprette annonser og rette disse mot spesifikke målgrupper basert på blant annet geografi, kjønn, alder, demografi og interesser. Dermed kan du treffe dine målgrupper med relevant innhold, og etter ønsket budsjett. Kampanjer kan baseres på om du ønsker trafikk til siden din, likes på innlegg, videovisninger eller konverteringer på din nettside.

Etter hvert som det samles en oversikt over brukere som har vært på nettsiden din kan det settes opp en remarketing-kampanje. Dermed kan du rette egne budskap mot disse personene. Dette er en av de mest effektive markedsføringskampanjene din bedrift kan gjøre.

Å være synlig i sosiale medier har aldri vært viktigere, og innholdet du publiserer må engasjere den valgte målgruppen.

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker. Alt vi gjør måles, og vi bruker data til å tilpasse og optimalisere annonsene løpende for å oppnå best mulig resultat til enhver tid.

Vi setter opp annonser for dine målgrupper, og følger med underveis i kampanjen. Vi utfører også A/B-testing. Det vil si at vi kjører flere annonser samtidig med ulikt innhold. Etter hvert ser vi hvilke annonser som gir best resultater, for deretter å justere og optimalisere annonsene. Vi tilpasser oss dine behov, og skreddersyr løsninger som egner seg best for din bedrift. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Nå kunden dine der de er!

Vi jobber med annonseverktøy hver dag, og hjelper våre kunder med hele prosessen fra planlegging til oppsett, drift og vedlikehold av kontoer.

Ønsker du hjelp med sosiale medier? Ta kontakt i dag!

Vi administrerer annonsene - du tar deg av henvendelsene.

Book et gratis møte

Bedriftspakken

Bedriftspakken ikon av eske

Hjelper små og mellomstore bedrifter å bli synlige på nett.
Abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste og skaffer kunder til din bedrift.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Google Ads

Skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Sosiale Medier

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Søkemotoroptimalisering

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotoroptimalisering (SEO).

Ikon til tjenestene til BIGZ

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.

Ikon til tjenestene til BIGZ

Digital Rådgivning

Den digitale verden kan virke overveldende. Vi hjelper deg med smarte valg som skaper verdi for din bedrift.

Send gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
BIGZ logopost@bigz.no977 76 369Langarinden 5,
5132 NYBORG
Facebook iconInstagram iconLinkedIn icon
Personvern
926 451 669