Hjelp til ditt prosjekt?

Bigz hjelper bedrifter over hele Norge med strategi og utføring av web- og markedsføringsprosjekter. Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning sammen.
Kontakt oss i dag!

Hva er konsulentbistand?

Den digitale verden er i rask utvikling, og konkurransen blir stadig hardere. I en hektisk hverdag er det utfordrende å ha full kontroll på hvilke markedsaktiviteter som gir ønsket effekt. Det kan vi hjelpe med.

Vi i Bigz er digitale rådgivere og kan bistå med både strategi og utføring. Uavhengig av om du har et stort eller lite selskap, hjelper vi deg med å gjøre gode valg i dine digitale investeringer. Vi har som mål å jobbe langsiktig med alle våre kunder, skape gode relasjoner og opprettholde et tett samarbeid.

Hvorfor velge konsulentbistand?

Det kan være lurt å ha en støttespiller i den digitale verden. Vi holder kontroll på trender og utviklinger som kan være aktuelt for din bedrift. Vi separerer støy og nyttig informasjon, og holder våre kunder oppdatert på hvordan de bør posisjonere seg for fremtiden.

Oppleves den digitale verden overveldende? Vi hjelper med enkle og smarte valg som skaper verdi for din bedrift.

"Det er et hav av muligheter, og ikke alltid like lett å vite hva man skal velge."

Eksempler på ord og uttrykk du kanskje har hørt og som vi kan være behjelpelige med: Persona, målgruppe, kundereise, forretningsplan, markedsundersøkelse, Design Thinking, brukerundersøkelse, konseptutvikling, pitch, SWOT-analyse, prototyping, MVP, A/B-testing, heatmaps, strategiutvikling, Lean, Agile, annonsering, analyse, SEO, sporingspiksler, SoMe, remarketing, optimalisering, CPC, CTR, konverteringsgrad og mye mer.

Ønsker du digital rådgivning?
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning sammen.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken får på plass det viktigste - enten det er å nå ut til flere potensielle kunder eller å tiltrekke nye ansatte.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Ingen bindingstid etter oppstart

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Google Ads

Skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Gjennom annonsering på sosiale medier hjelper vi din bedrift med å nå målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.