Hjelp til ditt prosjekt?

Vi hjelper med alt fra strategi til utførelse av både små og store web- og markedsføringsprosjekter. Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer for deg.
Kontakt oss i dag!

Hva er konsulentbistand?

Den digitale verden er i rask utvikling, og konkurransen blir stadig hardere. I en hektisk hverdag er det utfordrende å ha full kontroll på hvilke markedsaktiviteter som gir ønsket effekt. Det kan vi hjelpe med.

Vi i Bigz er digitale rådgivere og kan bistå med både strategi og utføring. Uavhengig av om du har et stort eller lite selskap, hjelper vi deg med å gjøre gode valg i dine digitale investeringer. Vi har som mål å jobbe langsiktig med alle våre kunder, skape gode relasjoner og opprettholde et tett samarbeid.

Hvorfor velge konsulentbistand?

Det kan være lurt å ha en støttespiller i den digitale verden. Vi holder kontroll på trender og utviklinger som kan være aktuelt for din bedrift. Vi separerer støy og nyttig informasjon, og holder våre kunder oppdatert på hvordan de bør posisjonere seg for fremtiden.

Oppleves den digitale verden overveldende? Vi hjelper med enkle og smarte valg som skaper verdi for din bedrift.

"Det er et hav av muligheter, og ikke alltid like lett å vite hva man skal velge."

Eksempler på ord og uttrykk du kanskje har hørt og som vi kan være behjelpelige med: Persona, målgruppe, kundereise, forretningsplan, markedsundersøkelse, Design Thinking, brukerundersøkelse, konseptutvikling, pitch, SWOT-analyse, prototyping, MVP, A/B-testing, heatmaps, strategiutvikling, Lean, Agile, annonsering, analyse, SEO, sporingspiksler, SoMe, remarketing, optimalisering, CPC, CTR, konverteringsgrad og mye mer.

Trenger du hjelp med nettsider eller digital markedsføring?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.