Ny nettbutikk?

Vi utvikler og drifter nettbutikker til både små og store selskaper. Skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk rettet mot din målgruppe. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Kontakt oss i dag!

Hva er viktig?

Det er viktig å ha en rask bruker- og mobilvennlig nettbutikk med god oversikt over innholdet. På nettbutikken bør potensielle kunder finne de produktene de er ute etter på en rask og enkel måte. Hvilke produkter tilbyr du og til hvilke priser? Nettbutikken må også tydelig vise din identitet, og hvorfor du er en foretrukket leverandør.

Hvorfor er det viktig?

Nettbutikken er fundamentet til selskapets merkevare, det er her tillit bygges og selve handelen foregår. Er det dårlig oversikt og krevende for kunder å finne fram - fører dette til at de detter raskt av. Alt av rot og unødvendig støy må fjernes slik at kjøpsprosessen blir så god som overhode mulig.

Kvaliteten på nettbutikken er viktig for hvordan dine kunder oppfatter ditt selskap, og kan være avgjørende for om kunden velger deg eller en konkurrent. Dersom din nettbutikk er gammel og utdatert, vil inntrykket til en potensiell kunde også være at din butikk eller merkevare er gammel og utdatert.

"Gjør det enkelt for potensielle kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk"

Vi lager nettbutikker med høy kvalitet, utviklet med en enkel prosess fra planlegging til publisering. Før oppstart setter vi oss inn i din situasjon og definerer klare mål, for deretter å utvikle en nettbutikk som representerer produktene dine på en god måte. Vi skreddersyr etter dine behov og gir oss aldri før du er fornøyd.

Liten

Enkel nettside, nesten som et digitalt visittkort

Checkmark ikon.
Nettside (inntil 2 undersider)
Checkmark ikon.
Mobilvennlig design

Medium

Standard nettside for en vanlig bedrift

Checkmark ikon.
Nettside (inntil 5 undersider)
Checkmark ikon.
Mobilvennlig design
Checkmark ikon.
Teknisk SEO
Checkmark ikon.
Trafikksporing

Stor

Større nettside med ekstra informasjon

Checkmark ikon.
Nettside (inntil 15 undersider)
Checkmark ikon.
Mobilvennlig design
Checkmark ikon.
Månedlig rapport
Checkmark ikon.
Teknisk SEO
Checkmark ikon.
Trafikksporing
Checkmark ikon.
Google Tag Manager
Ønsker du hjelp med nettbutikk?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.