Google Min Bedrift?

Vi hjelper bedrifter med oppsett og drift av Google Min Bedrift. Vi setter opp din bedriftsprofil, slik at dine kunder raskt og enkelt kan få svar på det de lurer på. Få en proff tilstedeværelse og fremstå som en seriøs aktør på Google. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
Kontakt oss i dag!

Hva er Google Min Bedrift?

Google Min Bedrift (Google My Business), er et verktøy som gir bedrifter mulighet til å administrere tilstedeværelsen de har på nett. Ved riktig bruk vil du oppnå god synlighet i Google og Google Maps når noen søker på din bedrift eller lignende bedrifter.

Google Min Bedrift ikon.

Hvorfor Google Min Bedrift?

Google Min Bedrift blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Ved riktig bruk av Google Min Bedrift vil viktig informasjon bli synlig til nåværende kunder, men også potensielle nye kunder. De vil kunne se din kontaktinformasjon, veibeskrivelse, åpningstider, profilbilder og link til din nettside.

Vi hjelper deg med oppsett og skreddersyr din Google-profil. Vi passer på at din profil alltid er oppdatert med riktig informasjon om din bedrift. Google Min Bedrift gjør deg enda mer synlig i ditt nærområde.

Ønsker du hjelp med Google Min Bedrift?

Nettsider

Utvikler moderne og brukervennlige nettsider som gjør det de skal. Vi sørger for høy kvalitet med enkel prosess fra planlegging til publisering.
Ikon for nettsider.

Nettbutikk

Utvikler brukervennlige nettbutikker som er enkle å administrere. Gjør det enkelt for kunder å handle hos deg, og skap et godt førsteinntrykk med en profesjonell nettbutikk.

Google Ads

Bli synlig på Google. Vi skreddersyr treffsikre annonser basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk på Google.
Ikon for Google Ads.

Sosiale medier

Bli synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier-plattformer. Vi skreddersyr annonser slik at din bedrift når målgruppen du ønsker.
Sosiale medier - ikon.

SEO

De aller fleste vurderer kun de øverste søkeresultatene på Google. Vi hjelper din bedrift høyere opp med søkemotor-optimalisering (SEO).
SEO - ikon.

E-postmarkedsføring

Strategi, planlegging, teknisk oppsett og utsending av målrettede kampanjer gjennom e-postmarkedsføring.
Ikon for digital konsultasjon.

Google Min Bedrift

Google blir stadig viktigere for å fremstå som en seriøs aktør på nett. Vi hjelper deg med å sette opp din profil.
Google My Business - ikon.
Ikon for Bedriftspakken.

Bedriftspakken

Hjelper bedrifter med å bli synlige på nett. Bedriftspakken er et abonnementsbasert produkt som får på plass det viktigste innenfor web og digitalmarkedsføirng for bedrifter.
Checkmark ikon.
Fast lav kostnad og ingen bindingstid
Checkmark ikon.
Spar tid og frigjør kapasitet
Checkmark ikon.
Gratis etablering
Ikon for digital konsultasjon.

Konsulentbistand

Mangler du tid og kapasitet til å rekke over alt? Vi er klare til å bistå med strategi og utføring. Snakk med oss om ditt behov, så finner vi en løsning som passer deg.
Checkmark ikon.
Enklere arbeidshverdag
Checkmark ikon.
Dyktige, hands-on rådgivere
Checkmark ikon.
Løsningsorienterte og effektive

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta enkle tips for å øke din bedrifts synlighet rett i innboksen.
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi lagrer informasjonen din og kan sende deg relevant, faglig innhold. Du kan når som helst reservere deg mot ytterligere informasjon fra oss.
Takk for din påmeldelse! 
Oi! Noe gikk dessverre gale.